Frisk med naturlig mat

Lørdag 21. oktober 2017
Scandic hell, Stjørdal

Psoriasis, Crohns sykdom og leddgikt har alle en ting til felles – de er alle autoimmune sykdommer. Noe som innebærer at kroppen går til angrep på seg selv. I dag behandles disse lidelsene for det meste med immunnedsettende medisiner.

Denne konferansen gir deg innsikt og inspirasjon til hva DU kan gjøre for å bli friskere.

__CONFIG_optin__{"optin":60,"color":"green","size":"vertical","text":"Hold meg oppdatert!","layout":"vertical"}__CONFIG_optin__

Matglede

Ingen diett – kun ekte mat!
Lær om hvordan ren og smakfull mat kan hjelpe deg til et friskere liv med mindre smerte.

Inspirasjon og motivasjon

Dyktige og engasjerende foredragsholdere, motiverer deg på nordens største kostholdskonferanse. 
Sett av en lærerik dag for deg selv. 

Make the jump

Forandring starter med å begynne! 
Kos deg på konferanse samtidig som du får oppskriften på hvordan du kan lykkes med din livsstilsendring. 

Foredragsholdere

Påmelding

Billett

Ikke-medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

Ikke medlem av Kostreform


  • Goodiebag (verdi 600,-)
  • Lunsj

720,-

Billett

Medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

Medlem av Kostreform


  • Goodiebag (verdi 600.-)
  • Lunsj

625,-

Billett

Bli medlem

Inngang Kostholdskonferansen

+ medlemsskap av Kostreform.

(Verdi medlemskap, 350,-)

  • Goodiebag (verdi 600,-)
  • Lunsj

975,-

Foredragsholdere

Ann Fernholm

Vitenskapsjournalist & forfatter

"Sukker, fettlever og betennelse"

Ann Fernholm er journalist og forfatter. Hun har gjennomført en kritisk granskning av myndighetenes kostråd i Sverige. Resultatet var sjokkerende! Kostrådene hadde lite eller ingen støtte fra nyere forskning. Arbeidet hennes har ledet til flere kontroversielle artikler i vitenskaplige tidsskrifter og sener utgivelse av bøkene: "Et sötare blod", "Det sötaste vi har" og "Smaksäventyret" Hun har også startet opp Kostfonden, et uavhengig og ideelt forskningsfond. 

Under Kostholdskonferansen i Trøndelag vil hun belyse hvordan sukker påvirker kroppens organer og hvorfor et ubalansert kosthold kan føre til betennelser og smert. ​



Øyvind Midtvedt

Overlege ved Rikshospitalet

"Tarmflora og revmatisme"

Øyvind jobber som overlege ved Rikshospitalet i Oslo. Indremedisineren er spesialist innen patologi og immunitet. Han har publisert flere vitenskapelige artikler om tarmfloraen og dens betydning for utvikling av auto-immune sykdommer

Øyvind, som forøvrig er sønn til den anerkjente bakterie-forskeren, Tore Midtvedt(Karolinska Institutt), har vært ivrig forkjemper av å tilby stamcelle-behandling for pasienter med systemisk sklerose. På Kostholdskonferansen i Trøndelag deler han sine innsikter om hvilken betydning tarmbakteriene har for helsa vår.

Kathrin Weber

Ingeniør

"Paleo AIP"

Kathrin er doktorgradsstipendiat ved NTNU innen energi og prosessteknikk. For øyeblikket forsker hun på bruk av aktivert kull innen jordbruk. Ingeniøren, som opprinnelig er fra Tyskland, flyttet til Trondheim i 2014. Kathrins personlige helsereise startet i 2013 da hun ble diagnostisert med en sjelden auto-immun sykdom, aplastisk anemi. Sykdommen angriper stamcellene og fører til lave verdier av hvite blodceller.

I dag finnes det ingen god behandling, noe som gjør sykdommen veldig alvorlig. Kathrin valgte derfor å optimalisere kostholdet gjennom Paleo AIP(auto-immune protocol). Hør hvorfor dette kostholdet kan være med å bremse eller i beste fall stoppe utviklingen av auto-immune sykdommer.

Lars Ranes

Ingeniør og Gründer

"Fettsyrer og kostdebatter"

Lars Ranes er utdannet sivilingeniør, og har 20 års erfaring fra helsekostbransjen, som gründer og fagsjef i Soma Nordic. Lars har omfattende teoretisk og praktisk kunnskap om kost og ernæring, og har samarbeidet med verdens fremste eksperter på fettsyrer, Dr. Udo Erasmus og Dr. Bruce Fife. Han har skrevet mange artikler i terapeutiske tidsskrifter, og de siste 15 årene holdt mange foredrag om fett og oljer, både for helsekostbransjen, terapeuter og idrettsfolk.

I dag jobber han som medgrunnlegger av to nye helseinovasjoner, innen vannbehandling (www.crystal-water.com) og fysikalsk behandling (www.neurowave.no).

.

Program

08:30 - 09:00

Registrering

09:00 - 10:00

Velkommen & Øyvind Midtvedt - Tarmflora og revmatisme

10:00 - 10:20

Pause m/bevertning

10:20 - 11.20

Ann Fernholm - Sukker, fettlever og betennelse

11:20 - 11:30

Pause

11:30 - 12:30

Lars Ranes - Fettsyrer og kostdebatter

12:30 - 14:00

Lunsj

14:00 - 15:00

Kathrin Weber - Paleo AIP

15:00 - 16:00

Avslutning og takk.


Årets samarbeidspartnere:

Ta kontakt

Kontakt oss

Hotell weekend? Ta kontakt med oss for å få konferansekode. 

Kostreform for Bedre Helse, Trøndelag Fylkeslag
Epost: trondelag@kostholdskonferansen.no
Copyright© - 2017