Tankens kraft


                - å hjelpe seg selv  

Lørdag 13. oktober 2018
Scandic Nidelven, Trondheim

Dagens medisin er midt i en revolusjon. Utviklingen går mot en symbiose av nye og gamle tanker. Skillet mellom kropp og sinn blir mindre og vi lærer stadig mer om hvordan alt henger sammen. Mennesket er komplekst og krever derfor en flerdimensjonell innfallsvinkel for tilhelning og vekst. Uansett hvilken tilnærming du trenger er det en ting som er helt sikkert. Du må gi rom for positive tanker!

__CONFIG_optin__{"optin":60,"color":"green","size":"vertical","text":"Hold meg oppdatert!","layout":"vertical"}__CONFIG_optin__

Know your body

Nervesystemet består ikke bare av hjerne og nerver, men også det enteriske nervesystemet som sitter i tarmen. Tanker og tarmflora henger tett sammen!

Get inspired

Dyktige og engasjerende foredragsholdere, motiverer deg på nordens største kostholdskonferanse. 
Sett av en lærerik dag for deg selv. 

Save the planet

Legg til rette for et helhetlig kosthold og livsstil. Det gir deg overskudd slik at du også kan bidra til en renere og mer bærekraftig verden. 

Foredragsholdere

Påmelding

Billett

Ikke-medlem
 (early-bird tom.1.sep)

Inngang til Kostholdskonferansen

Ikke medlem av Kostreform


  • Goodiebag
  • Lunsjbuffet

960,-

Billett

Medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

Medlem av Kostreform


  • Goodiebag ​​​
  • Lunsjbuffet

860,-

Billett

Billett + medlemskap

Inngang Kostholdskonferansen

+ medlemsskap av Kostreform.

(Verdi medlemskap 350,-)

  • Goodiebag
  • Lunsjbuffet

1210,-

Billett

Konferansepakke
Ikke-medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

+ førkveld med Gry Hammer inkludert 3-retters middag


  • Goodiebag, loddtrekning, lunsjbuffet​​​​
  • 3-retters middag på hotellet

1640,-

Billett

Konferansepakke
Medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

+ Førkveld med Gry Hammer inkludert 3-retters middag

  • Goodiebag, loddtrekning, lunsjbuffet
  • 3-rettersmiddag på hotellet


1580,-

Foredragsholdere

Gry Hammer

Forfatter, kursholder og foredragsholder

"Fermentering og helhetlig helse"

Gry hammer har en bakgrunn fra litteratur og statsvitenskap. Idag bruker familie-kvinnen all sin på å fremme tradisjonskost, bærekraft og helhetlig helse. Gry formidler hvordan du kan ta vare på deg selv gjennom å spise levende mat, praktisere yoga og gi deg selv mer kjærlighet i hverdagen. 

Under Kostholdskonferansen i Trondheim vil Gry fortelle hvordan tarm-vennlig mat og helhetlig livssyn kan gi deg tilbake en velfungerende kropp og et klart hode. 

Gry er også gjest på årets førkveld. Her kan DU stille spørsmål iløpet av kvelden som også innebærer 3 retters middag. 




Marit Rakstang

Legespesialist & akupunktør

"Ernæring i psykiatri"

Marit ble uteksaminert som lege i 1983 i Trondheim. Hun jobbet etterhvert som allmennlege frem til hun ble spesialist i psykiatri i 2003. Marit er i tillegg utdannet akupunktør og kostveileder. I 2005 startet hun egen praksis for voksne, Fjordklinikken. Her jobber hun 60% av tiden og 40% ved Unicare Helsefort i Rissa. 


Marit vil snakke om hvorfor vi bør implementere ernæring og livsstilsendring innen psykiatrien og hvorfor dette også er viktig for pasientens egen opplevelse og motivasjon.

Gro Raugland

Sosialpedagog, fotograf & forfatter 

"En mors historie om Autisme"


Gro har selv erfart hvordan barn med atferdsproblemer kan være en stor utfordring. Hennes egen sønn var bare 3 år gammel da han begynte å vise tegn til tung barneautisme. Etterhvert fikk gutten, Tim, også diagnosen ADHD. Etter mye frustrasjon tok Gro saken i egne hender og med hjelp fra Funksjonell Medisin og Amy Yasko ble gutten en helt annen. Idag reiser Gro rundt og forteller historien og holder kurs innen terapeutisk mat.  




Audun Myskja

Lege, forfatter & musiker

"Tankens kraft - å hjelpe seg selv"

Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han driver Senter for livshjelp sammen med sin kone Reidun Myskja, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på selvhjelp. Audun Myskja holder en rekke kurs og foredrag i inn- og utland og har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforeningens Kvalitetspris. Han har skrevet en rekke bøker og artikler.


Audun vil blant annet snakke om hvor stor innvirkning våre tanker, hvordan vi puster og hvordan vi bruker våre sanser har for tilhelning og vitalitet. 

.

Program

08:30 - 09:00

Registrering

09:00 - 10:00

Velkommen & Gry Hammer - "Fermentering og helhetlig helse"

10:00 - 10:20

Pause m/bevertning

10:20 - 11.20

Marit Rakstang - "Ernæring i psykiatrien"

11:20 - 11:30

Pause

11:30 - 12:30

Gro Raugland - "En mors historie om Autisme"

12:30 - 14:00

Lunsj

14:00 - 15:00

Audun Myskja -  "Tankens kraft - å hjelpe seg selv"

15:00 - 16:00

Avslutning og takk.


 - FØRKVELD MED GRY HAMMER -


Velkommen til 3-retters middag

ved Scandic Nidelven

Foredragsholderen Gry Hammer blir intervjuet

og dere kan stille spørsmål!

Velg mellom fisk - kjøtt - vegetar


  av mat på rene og lokale råvarer

Fredag 12.oktober kl.19.00-21.00




NB! Kun 50 plasser

Kontakt oss

Hotell-weekend på Scandic Nidelven?    Kontakt oss for konferansekode.