Foredragsholdere

Foredragsholdere

Berit Nordstrand

Tarmens medisin

Berit Nordstrand

Tarmens medisin er en 6 trinns metode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. I dette foredraget loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, adferdsforstyrrelser som ADHD og autisme, samt depresjon og demens. Effekten for deg blir mer energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. 

Tarmens medisin gir en metode som sikrer deg en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din. 

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og i rus- og avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. Berit har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse. 

Niels Christian Geelmuyden

Pillebefinnende, et kritisk blikk på legemiddelindustrien

24331529_1165871856878246_938503460_n

Har leger for tett kontakt med legemiddelindustrien? Blir all legemiddelforskning publisert? Og hva vet vi om våre vanligste medisiner? I dette foredraget stiller forfatteren av den nylig utgitte boka Pillebefinnende bevisstgjørende og lynskarpe spørsmål ved medisinbruk, forskningsjuks, vanlige medisiners virkemåter og legemiddelindustriens arbeidsmetoder.

Niels Christian Geelmuyden, statsviter, journalist og forfatter, har de siste årene vært en viktig premissleverandør i ernæringsdebatten gjennom bestselgerne Sannheten på bordet og Sannheten i glasset, med over 25 000 solgte bøker. I mai 2017 fikk han sammen med René Zografos sølv i Gourmand World Cookbook Awards for kokeboken Sunnheten på bordet.

Gunn-Karin Sakariassen

Lavkarbo for nybegynnere

Gunn Karin Sakariassen

Tusenvis av nordmenn har fått en bedre hverdag, fri for plager og sykdom, ved å spise lavkarbo/LCHF.

Ønsker du også å spise deg friskere med kost som gjør deg mett, uten å telle kalorier, og som bonus kan gi deg vektnedgang? Da er dette foredraget for deg.

Gunn-Karin Sakariassen, ernæringsterapeut og forfatter, har selv spist seg frisk fra en alvorlig tarmsykdom (ulcerøs kolitt) mange år før ordet «lavkarbo» var kjent i Norge.  Hun jobber som ernæringsterapeut og har hjulpet utallige pasienter med omlegging til lavkarbo/LCHF. Hun har stor kunnskap om lavkaro/LCHF

I dag vil hun gi deg en lærerik og nyttig ABC for lavkarbo/LCHF livsstil.

Gunn-Karin har vært medlem i Kostreform siden starten, hun var også med i det første styret og er i dag nestleder i Kostreform.

Som nordlending er hun kjent for morsomme og levende foredrag rett fra leveren, men med glimt i øyet. Hun elsker å lage mat og holder gjerne matkurs.

Gunn – Karin har skrevet fire bøker: to bøker om lavkarbo: Frisk med lavkarbo: 100 oppskrifter og Lavkarbo for alle, som kommer i januar 2018. Medforfatter er Dr. Sofie Hexeberg. Hun har også skrevet to bøker om Diabetes: Diabetesboka, Spis riktig og bli frisk samt Den Praktiske Diabetesboka, Spis deg frisk på 6 uker.

Dag Tveiten

Kronisk syk? Kan tarmen spille en rolle?

Dag Tveiten

I sitt foredrag vil Dag Tveiten komme innom sentrale områder som lekk tarm, tarmflora, inflammasjon og autoimmunitet.

Dag Tveiten er utdannet bioingeniør og innen komplementær medisinske disipliner og har mange års erfaring i praksis med pasienter innen dette området. I tillegg har han tatt videreutdanning i biokjemi og genetikk. Dag startet Lab1 i 2007 og har siden vært daglig leder i firmaet. Dette har gitt han muligheten til å arbeide med forskning og han har rukket å være med på en rekke publikasjoner. Boken Helse på Grønn Resept skrev han sammen med lege Stig Bruset. Fagområder: Tester i forbindelse med matoverfølsomhet, tarmflora, peptider, oksidativt stress og inflammasjon

Billett
ikke-medlem

790,-

 • Inngang til Kostholdskonferansen
 • Goodiebag fylt med overaskelser
 • Lunsj
 • Årets opplevelse

Billett
medlem

650,-

 • Inngang til Kostholdskonferansen
 • Goodiebag fylt med overaskelser
 • Lunsj
 • Årets opplevelse

Billett
bli-medlem

990,-

 • Inngang til Kostholdskonferansen
 • Goodiebag fylt med overaskelser
 • Lunsj
 • Årets opplevelse og medlemsskap i Kostreform