Frisk med naturlig mat

Lørdag 11. mars 2017
Bølgen Kulturhus, Larvik

Ønsker du å få mer energi, bli sterkere, få bedre søvn, finere hud, stabilt humør, bli slankere, bli kvitt vondter i kropp og ledd, eller bare bli en bedre versjon av deg selv?

Nå dine mål, samtidig som du opplever mer overskudd, matglede og hverdagskos.
På Kostholdskonferansen er det ingen diett – kun ekte mat!

Matglede

Ingen diett – kun ekte mat!
Lær om hvordan skikkelig, smakfull og deilig mat kan hjelpe deg få et friskere liv med smalere midje. 

Inspirasjon og motivasjon

Dyktige, kunnskapsrike og inspirerende foredragsholdere, motiverer deg på nordens største kostholdskonferanse. 
Sett av en lærerik dag for deg selv. 

Make the jump

Forandring starter med å begynne! 
På konferansen får du oppskriften på hvordan du skal lykkes med din endring. Samtidig som du kan kose deg!

Foredragsholdere

Påmelding

Billett

Ikke-medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

Ikke medlem av Kostreform


  • Goodiebag (verdi 1400,-)
  • Lunsj

790,-

Billett

Medlem

Inngang til Kostholdskonferansen

Medlem av Kostreform


  • Goodiebag (verdi 1400.-)
  • Lunsj

650,-

Billett

Bli medlem

Inngang Kostholdskonferansen

+ medlemsskap av Kostreform.

(Verdi medlemskap, 350,-)

  • Goodiebag (verdi 1400,-)
  • Lunsj

990,-

Foredragsholdere

Berit Nordstrand

Lege, forfatter og livsnyter

Ta vare på deg selv – 12 år yngre på 12 uker

Kan nytelse i nydelige matretter gi deg bremset aldring, færre rynker, smalere midje og en friskere kropp? Ja, det kan det!  

Bli med på et fantastisk engasjerende foredrag som gir deg metoden du trenger for å lykkes. Lær om hvordan maten, mosjonen og det mentale kan spille på lag og gi betydelige effekter. Her er det ingen diett – kun ekte mat! Og nytelse.

Berit Nordstrand er lege, forfatter og livsnyter. Hun er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små grep som gir stor effekt. 

Tore Jardar Wirgernes

Økobonde

Fri fra diabetes type-2

Tore Jardar – en forkjemper for gode økologiske råvarer. Privat skled kostholdet fra bondekost og over til bensinstasjonsmat. Bolle eller ei? Spørsmålet var heller, med sjokolade eller gul krem? Så kom beskjeden: du har fått diabetes type-2.

Da startet jakten etter et friskere liv og medisinen fant han i egen åker. Lettmaten og kornproduktene Diabetesforbundet anbefalte virket mot sin hensikt. Kostreform sine anbefalninger, ekte råvarer som ikke var tuklet med, mer fett og færre karbohydrater fristet mer. På to måneder hadde han spist seg symptomfri fra diabetes.

Med bedre helse og et uanstrangt vekttap, fulgte også matglede.Tore Jardar forteller sin historie på Kostholdskonferansen. La deg inspirere og meld deg på her!

Sofie Hexeberg

Lege, dr. med.

Kosthold og Autoimmune sykdommer – er det en sammenheng?Psoriasis, Crohns sykdom og stoffskifteproblemer har alle en ting til felles – de er alle autoimmune sykdommer. Noe som innebærer at kroppen går til angrep på seg selv. I dag behandles disse lidelsene for det meste med immunnedsettende medisiner.

Det er mulig å få det bedre. Som lege har Sofie Hexeberg sett mange eksempler på hvordan kosthold positivt kan påvirke helse. Inkludert autoimmune sykdommer. I dette foredraget lærer hun oss mer om den medisinske bakgrunnen for hva som skjer når kroppen går til angrep på seg selv, og hva man kan gjøre for å bli friskere.

Sofie er en av våre mest profilerte og kunnskapsrike leger innenfor lavkarbokosthold. Hun har skrevet flere bøker og var i sin tid med å starte opp Kostreform for bedre helse.

Mone Eli Sæland

Klinisk ernæringsfysiolog, PhD

Farvel astma – fra nesten ufør til frisk med nytt kosthold– Fett er farlig, lærte hun sine høyskole-studenter. Klinisk ernæringsfysiolog og førsteamanuensis Mone Eli Sæland var utslått av astma før hun snudde. I mange år trodde hun fullt og fast på Statens ernæringsråd, og spiste et karbohydratrikt og fettfattig kosthold. Over en femtenårsperiode utviklet Mone Eli kronisk bihulebetennelse og tung astma. Fastlegen foreslo førtidspensjon. Men hun stritet i mot og fant en annen vei ut av sykdommen. I dag 11 år senere er hun medisinfri og i full jobb takket være lavkarbo. På Kostholdskonferansen vil du få høre hennes fantastiske helsereise kombinert med masse nyttig kunnskap om mat du blir frisk av.

Mone Eli er husstellærer og klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i matvaner og ernæringsstatus hos sosialt marginaliserte rusmiddelbrukere: Eating on the Edge – a study focusing on dietary habits and nutritional status among illicit drug addicts in Oslo. Til daglig jobber hun med forskning og undervisning på Fakultet for helsefag, Høgskolen i Oslo og Akershus.

Program

09:00 - 10:00

Registrering

10:00 - 10:10

Åpning

10:10 - 10:55

Mone Eli Sæland: Farvel astma - fra nesten ufør til frisk med nytt kosthold

11:00 - 11:50

Berit Nordstrand: Ta vare på deg selv - 12 år yngre på 12 uker. Del 1

11:50 - 13:00

Lunsj

13:00 - 13:45

Berit Nordstrand: Ta vare på deg selv - 12 år yngre på 12 uker. Del 2

13:50 - 14:30

Tore Jardar Wirgernes: Fri fra diabetes type 2 

14:30 - 15:00

Pause

15:00 - 15:50

Sofie Hexeberg: Kosthold og autoimmune sykdommer - er det noen sammenheng?

15:50 - 16:00

Avslutning

Gjøre det til en weekend?

Hvorfor ikke skjemme deg selv bort med et deilig spaopphold på Farris bad? Da kan du boltre deg Nordens største og mest innholdsrike spahotell med en spaavdeling på over 2500 kvm. Sett av helgen til inspirasjon, indre og ytre ro.

Ankomst: Hver time går tog til Larvik fra Oslo og Torp flyplass. 

Ta kontakt

Contact Us
Sending

Kostreform for Bedre Helse, Vestfold Fylkeslag
Epost: Send oss en epost
Copyright© - 2016